• 1 Aralık 2021

Bursluluk Başvurularımız Başladı!

15-16 Ocak tarihlerinde okul bursluluk, 8-9 ocak tarihlerinde kurs bursluluk sınavlarımız bulunmaktadır. Bursluluk sayfamızdaki ilgili formları doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Bursluluk başvuruları için tıklayınız.

• 1 Aralık 2021

Aralık Ayı Yemek Listemiz Yayınlandı!

Yemek listelerimiz aylık olarak hazırlanır, velilerimiz ve öğrencilerimizle düzenli olarak paylaşılır. Aralık 2021 yemek listemizi buradan inceleyebilirsiniz.

• 01 Kasım 2021

Kasım Ayı Yemek Listemiz Yayınlandı!

Yemek listelerimiz aylık olarak hazırlanır, velilerimiz ve öğrencilerimizle düzenli olarak paylaşılır. Kasım 2021 yemek listemizi buradan inceleyebilirsiniz.

SATRANÇ BAŞARIMIZ

• 30 Aralık 2019

Öğrencimiz Arda Taşkın,
Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği 18 Yaş Açık kategorisinde 1. oldu.

Yarışmalar birinciyi belirlemek için yapılır ancak birinciler çoğu zaman belli.
Arda "doğru yerde" kazandı. Kendisini tebrik ederiz.