DOĞRU STATÜ

ONLINE EĞİTİM
SÜREKLİ GELİŞİM & YÜKSEK MOTİVASYON

Eğitim sürecinin öğrenci özelinde şekillenebilmesi, hızlanması ve verimliliğinin artması amacıyla teknolojik imkanlardan maksimum fayda sağladığımız online eğitim sistemimizi öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Zaman, mekan farketmeksizin sürekli erişilebilir eğitimin gücüne inanıyoruz.

EĞİTİM EVDE

ONLINE EĞİTİM
FIRSATINI KAÇIRMA!

Doğru Statü Eğitim Kurumları Online Eğitim Sistemi: müfredat değişimlerine kolayca uyum sağlayan, kazanım temelli, ölçülebilir içerik yapısıyla öğrencinin kendi potansiyelini arttırarak başarıya ulaşmasını sağlar. Zengin içeriklerimiz ve öğrencinin seviyesini öğrenerek sürekli güncellenen online eğitim sistemimizle başarıya giden yolu kısaltıyoruz!

Doğru Statü Online Eğitimin diğerlerinden farkı; teknolojinin olanakları ile öğrenciyi takip ederek değerlendirir ve onun düzeyine uygun çalışmalar hazırlar. Yeni konunun başında öğrencinin o konudaki bilgi düzeyini ölçer ve eksikleri doğrultusunda kişiye özel çalışmalar hazırlar.

YENİ NESİL SORU

Öğrencinin seviyesine uygun farklı zorluk derecelerinde kendini deneme imkanı sunarken, içeriklerini güncellemek adına gelişim sürecini kayıt altına alıyoruz.

KONU ANLATIM VİDEOSU

Sürekli erişilebilir ders videoları sayesinde öğrenmenin ertelenmesi yerine, merak uyanan, ihtiyaç duyulan her an öğrenmek mümkün.

SORU ÇÖZÜM VİDEOLARI

Öğrenmenin kalıcı hale gelmesi için hatanın üstünden zaman geçmeden doğru çözüm videoları izleme imkanıyla öğrenme süreci hızlandırıyoruz.

• Kişiye Özgü İşleyiş
  • Gelişim Takibi
  • Videolu Çözümler
  • Ölçme Değerlendirme
  • Kolay Kullanım

Yapılan tüm çalışmaları öğrenci bazında takip edip, yönlendirmeler yapan ölçme-değerlendirme yapısı: öğrencinin benzer soruları tekrar tekrar çözmesi yerine, onu eksik olduğu kısımlardaki sorularla karşılaştırarak hedefe yönelik çalışma ve zaman yönetimi sağlar. Öğrencinin gelişimini takip ederek, ilerledikçe zorlaşan sorularla karşılaştırır ve kendisini sürekli geliştirmesini sağlar. Her sorunun çözüm videosunun olması sayesinde, öğrencinin ek olarak bir kursa veya özel derse ihtiyacını azaltır. Öğrencinin yer ve zaman kısıtlaması olmadan kendi çalışma ortamında LGS ve TYT sınavları için seviyesini ölçme imkanı sağlar.

DOĞRU STATÜ ONLINE EĞİTİM SİSTEMİNİN
ÖĞRENCİYE FAYDALARI

• Öğrencinin ihtiyacına uygun, kişiye özgü çalışmalar üreterek gelişim sürecini hızlandırır.
  • Her öğrenci kendi seviyesine uygun sorularla karşılaştığı için, çözme şansı ve dolayısıyla çalışma motivasyonu artar.
  • Gelişimi takip eden yapı, öğrenciyi eksik olduğu kısımlara yönlendirerek, gereksiz çalışmaların önüne geçer, hızlı gelişim sağlar.
  • Kişiye özgü işleyiş yapısı sayesinde, öğrencinin etüt vb. çalışmalara olan ihtiyacını azaltır.
  • Öğrencinin, sisteme her yerden girip çalışabilmesi, yollarda kaybedilen zamanın önüne geçer.
ONLINE EĞİTİM BAŞVURU FORMU