SES

SEVİYELENDİRİLMİŞ EĞİTİM SINIFI

SES sistemi, branş bazında seviye sınıfları oluşturup öğrencinin her bir derste kendi seviyesinin bir basamak üstüne çıkmasını sağlar. Alışılagelmiş seviye sınıflarında öğrenciler sınavlardan aldıkları genel puana ya da akademik ortalamalarına göre gruplara ayrılmakta ve bu doğrultuda düzeylerine uygun dersliklerde eğitim görmektedirler. Ancak tüm branşlarda öğrenci aynı seviyede olmayabilir, bu da öğrencinin akademik başarısını ve motivasyonunu düşürecektir. SES sisteminde ise öğrencimiz tek bir sınavla seviye sınıfına alınmak yerine tüm derslerden ayrı ayrı değerlendirip farklı seviye sınıflarında eksiği tamamlanır, böylece her branşta kendi seviyesine uygun grupta çalışarak yüksek motivasyon ve çabayla bir üst seviyeye çıkabilir.