DOĞRU STATÜ

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BİZE ULAŞIN

Soru, görüş ve önerileriniz bizim için değerli. Bize ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim formumuzu kullanabilir ya da iletişim bilgilerimizden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Sizinle tanışmaktan memnuniyet duyacağız.

BİLGİ & İSTEK FORMU

Tüm kampüslerimizle ilgili iletişime geçmek için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz. İlgili arkadaşlarımız en kısa sürede size geri dönüş yapmaktan memnuniyet duyacaktır.
  • GAZİEMİR KAMPÜS
  • BUCA KAMPÜS
  • BUCA ÖZEL ÖĞRETİM
  • BUCA KİŞİSEL GELİŞİM

GAZİEMİR KAMPÜS

Tercihlerinizin şekillendiği Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi alanlarında eğitim sistemimiz, sosyal etkinlik kulüplerimiz, bursluluk ve kayıt fırsatlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerinden Gaziemir Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

BUCA KAMPÜS

Fark yaratan eğitim anlayışıyla Anaokul, İlkokul ve Ortaokul alanlarında eğitim sistemimiz, sosyal etkinlik kulüplerimiz, bursluluk ve kayıt fırsatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden Buca Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

BUCA ÖZEL ÖĞRETİM

Mesleki gölge uygulaması, verimlilik artıcı özel programlar, sistemin beklentilerini öğrenci özelinde karşılamak üzere geliştirilmiş 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için özel öğretim programlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerinden Buca Özel Öğretim Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

BUCA KİŞİSEL GELİŞİM

Kişisel gelişime yönelik öğrenciyle uyumlu hedefleri olan hizmetler ve mesleki rehberlik uygulamalarıyla çok yönlü gelişimi hedefleyen okula yardımcı hazırlık programları hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerinden Buca Kişisel Gelişim Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.