GERİ BİLDİRİMLERİNİZ
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kampüslerimizin her birinde kendi özel hedefleriyle yürüttüğümüz bütüncül uygulama ve etkinliklerimizin, kendi hedef kitlesi tarafından değerlendirilerek, alınan geri bildirimlerle dönüşeceğine, etkisini ve faydasını büyüteceğine inanıyoruz. Geri bildirimleriniz belirli kriterlere değerlendiriliyor ve sizi Doğru Statü Eğitim Kurumlarının dönüşümünün büyük bir paydaşı haline getiriyor.

06.2021

DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI LİSE (SAYISAL ÖĞRENCİ) ANKETİ

Bu anket 2020-2021 eğitim-öğretim yılı boyunca kurumumuzun size sunduğu hizmet kalitesini anlamak ve varsa eksiklerimizi gidermek amacıyla rehberlik birimimiz tarafından hazırlanmıştır.

07.2021

DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI İLKOKUL - ORTAOKUL ANKETİ

05.2021

DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI LİSE (EŞİT AĞIRLIK, SÖZEL ÖĞRENCİ) ANKETİ

BİRLİKTE GELİŞİYORUZ & BİRLİKTE BÜYÜYORUZ

Değişim ve büyümenin geri bildirimlerle ve onların doğru değerlendirilmesiyle mümkün olduğuna inanıyoruz.